Asteburu makurra izan dute Anaitasunako talde nagusiek

Iraia Oteiza 2023ko ira. 25a, 10:00

Anaitasunaren eta Derioren aurkako partida larunbatean, Txerloian. (Anaitasuna FT)

Gizonezkoen taldeak 2-3 galdu zuen larunbatean Txerloian Derioren aurka; emakumezkoen taldeak, berriz, Ugao taldearen aurka neurtu zituen indarrak atzo, baina ez zuen punturik lortu, 2-1 amaitu baitzuten partida.

Punturik eskuratu gabe igaro dute asteburua Anaitasuna futbol taldeko lehen taldeetako neska-mutilek, biek ala biek galdu egin baitituzte ligako norgehiagokak.

Gizonezkoei dagokienez, Hirugarren Mailan den Anaitasunako taldeak Derioren aurka jokatu zuen partida larunbat arratsaldean, Txerloian. Gorrixek nagusi izan ziren aurreneko zatian, hirugarren minutuan Derioren gola iritsi bazen ere, Anderrek bi gol sartu zituelako, bata 15. minutuan eta bestea 45.ean. Bigarren zatian, baina, egoera okertu egin zitzaion Anaitasunari. 49. minuturako, bizkaitarren bigarren gola iritsi zen eta 85. minutuan sartu zuten hirugarrena. Azkenean, 2-3 galdu zuten gizonezkoek neurketa.

Emakumezkoek Euskal Ligako hirugarren partida jokatu zuten atzo, igandea, Ugaoko (Bizkaia) Ugao taldearen aurka, Arandia futbol zelaian. Hamargarren minutuan iritsi zen etxekoen lehenengo gola, eta 45. minutuan bigarrena ere sartu zuen talde bizkaitarrak. 80. minutuan iritsi zen gorrixen gola, Libek sartu zuen penaltiz. Hala ere, Mikel Barquerok zuzentzen duen taldeak ezin izan zuen neurketa irauli azken minutuetan, eta 2-1 amaitu zuten neurketa emakumezkoek.

Azkoitia Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.