Imanol Arizmendi txirrindularia lehena izan da Kantabriako Master Itzuliko master 30 mailan

Andoni Elduaien 2023ko ots. 13a, 09:13

Imanol Arizmendi lehena izan da master 30 mailan. (Utzitakoa)

Master 30 mailako sailkapenean aurrena izan da txirrindulari azkoitiarra, baina bestelako zenbait sailkapenetan ere nabarmendu da hura. Sailkapen orokorrean eta mendiko sailkapenean bigarrena izan da Arizmendi, eta puntukakoan, hirugarrena. AC Hotel by Marriot Cycling Team taldea, berriz, lehena izan da taldekakoan.

Imanol Arizmendi txirrindulari azkoitiarrak emaitza onak lortu ditu Kantabriako Master Itzulian. Asteburuan jokatu dute proba Kantabrian (Espainia), eta AC Hotel by Marriot Cycling Team taldeko txirrindularia punta-puntan sailkatu da. Podiumenera behin baino gehiagotan igo behar izan zuen azkoitiarrak, baina koskarik gorena master 30 mailako sailkapenean lortu zuen hark, lehena izan baitzen. 4 ordu, 16 minutu 36 segundoko denbora ezarri zuen azkoitiarrak master 30 mailan, bigarren sailkatua segundo bakar batera utziz.

Bestelako zenbait sailkapenetan ere nabarmendu zen Arizmendi. Sailkapen orokorrean eta mendiko sailkapenean bigarrena izan da Arizmendi, eta puntukakoan, hirugarrena. AC Hotel by Marriot Cycling Team taldea, berriz, lehena izan da taldekakoan.

Ivan Treceño Arizmendiren taldekideak irabazi du Kantabriako Master Itzulia, eta Arizmendi hemezortzi segundo eskasera sailkatu da sailkapen orokorrean. Mendiko sailkapenean, berriz, Treceñogatik puntu bakar batera sailkatu da azkoitiarra. Puntukakoan, aldiz, 36 puntu eskuratu ditu Treceñok eta hogei Arizmendik.

Arizmendi, zuriz, bigarren izan zen sailkapen orokorrean. (AC Hotel by Marriot Cycling Team)

Azkoitia Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.